Skip to content

Paintball per a Comiats de solter

Descarrega l'adrenalina abans del 'Sí, vull'!

Comiat de Solter amb Paintball: Una celebració inoblidable amb els teus amics!

Amb un grup de mínim 15 persones al nuvi/a li surt la partida gratis!

Estàs buscant una manera original i emocionant de celebrar la teva despedida de solter? El paintball és l’opció perfecta!

A Paintball Barcelona, ens especialitzem en oferir experiències úniques per a grups que busquen una celebració diferent i plena d’acció.

comiat de solter
comiat de solter
comiat de solter

Per què Paintball per a COMIATS de Solter?

Riures i adrenalina

Imagina un dia amb els teus amics i amigues, competint en un camp de batalla, amb estratègies, emboscades i, sobretot, molts riures. ¡Serà un dia que no oblidareu!

Uneix el grup

Tant si els convidats es coneixen entre ells com si no, el paintball és una manera fantàstica de trencar el gel i fomentar la camaraderia. Tots treballaran junts per aconseguir la victòria!

Una alternativa original

Deixa enrere les celebracions tradicionals i escull una activitat que sorprendrà a tots els teus convidats. A Paintball Barcelona, la diversió està assegurada.

Paquets personalitzats

Oferim diferents paquets adaptats a les necessitats de cada grup, incloent equipament, partides temàtiques i fins i tot opcions de menjar i beguda per completar el dia.

Descobreix els nostres camps de paintball per a comiats de solter

Disposem de camps a Berguedà i Aguilar per cel·lebrar el teu comiat de solter amb una partida de paintball.

què opinen els nostres jugadors?

Et mostrem comentaris reals de Google.

⭐⭐⭐⭐⭐

“El trato muy bueno,y la zona de combate esta genial. Recomendable”

Juan Pulido

⭐⭐⭐⭐⭐

“MUY DIVERTIDO!
El campo es muy grande y es un juego muy dinámico. Los monitores son muy simpáticos y atentos. Repetiremos seguro!!”

Ester Pujol

⭐⭐⭐⭐⭐

“Increíble!! Recomendable para todos que necesitan sacar energía negativa o se les gusta divertir se al aire libre. Mi primera y seguro no la última vez!”

pavlina kratka

⭐⭐⭐⭐⭐

“Está bastante bien, hay 2 zonas de juego siempre con desnivel. Las marcadoras funcionan bien, y disponen de vestuarios para ducharse una vez terminada la actividad”

Alex Heras

Prepara't per a l'Aventura més Divertida!

Paintball Barcelona disposa d’equips d’última generació, camps temàtics i monitors professionals, garantim que la teva despedida de solter serà un esdeveniment inoblidable. Tots els teus convidats parlaran d’aquesta experiència durant anys!

El paintball per a despedides de solter no és només un joc; és una oportunitat per compartir moments únics amb els teus amics i familiars abans del gran dia. Si estás pensant en cel·lebrar el teu comiat de solter a Paintball Barcelona, recorda que amb un grup de mínim 15 persones al nuvi/a li surt la partida gratis! Vine i descobreix per què som la destinació preferida per a les despedides més originals i divertides!

FAQs sobre Paintball

Encara et queden dubtes?

Qualsevol pot jugar a guerra de pintura, l’únic requisit és ser major de 12 anys. També és una activitat molt recomanada per a empreses que vulguin fomentar el Team Building ja que és una forma d’incentiu per als empleats. A més, és l’activitat ideal per a comiats de solters i per practicar un esport d’aventura amb grups d’amics en plena natura, com ofereix els nostres camps de Paintball a prop de Barcelona.

Recomanem respectar una distància mínima de seguretat de 8 metres ja que, per sota d’aquesta xifra, sí que les boles poden arribar a fer mal si arriben a alguna zona del cos sense protecció. Si es respecten les normes no sofrirem cap mal. És per això que els nostres monitors estan molt pendents que es respectin les normes en tot moment, podent fins i tot excloure del joc a tot aquell que no les compleixi.

Sí, oferim diverses opcions de descompte per a diferents ocasions:

Aniversaris: Si és el teu aniversari i invites a un mínim de 15 partides, la teva partida és gratuïta. És la nostra manera de celebrar aquest dia especial amb tu.

Despedides de Solter/a: Si celebres la teva despedida de solter/a amb nosaltres i portes un mínim de 15 persones, la partida serà gratuïta per al futur nuvi o núvia.

Clubs Esportius: Per a clubs esportius que reservin amb un mínim de 12 persones, oferim un descompte especial.

Aprofita aquestes ofertes i viu una experiència de paintball inoblidable amb nosaltres!

Sí, jugar a paintball és segur sempre que es segueixin les normes i directrius establertes. Oferim tot l’equipament de seguretat necessari, incloent màscares, armilles i guants. A més, abans de començar cada partida, realitzem una sessió informativa sobre les normes de seguretat i el correcte ús de l’equipament.

L’edat mínima per jugar a paintball al nostre camp és de 12 anys, i no hi ha una edat màxima establerta. No obstant això, recomanem que les persones amb condicions de salut que podrien posar-les en risc consultin amb el seu metge abans de participar.

Activitats de paintball per a qualsevol ocasió

A Paintball Barcelona, no només oferim una experiència de paintball per a comiats de solter inoblidable, sinó que també som l’escenari perfecte per a tot tipus d’esdeveniments especials.