Skip to content

team building

Uneix el teu equip com mai abans, amb una jornada de paintball!

Paintball per a empreses: treball cooperatiu i competitiu

Amb un equip de mínim 12 persones, fem preu especial.

Estàs buscant una activitat que uneixi el teu equip i alhora ofereixi una experiència emocionant fora de l’entorn laboral? El Paintball Team Building és la solució!

A Paintball Barcelona, creem sessions dissenyades específicament per a empreses, amb l’objectiu de reforçar la cohesió d’equip i promoure la comunicació.

Team Building
Team Building

Per què Paintball per a Team Building?

Diversió assegurada

Imagina un dia fora de l'oficina on pots córrer, amagar-te i traçar estratègies amb els teus companys en un camp de batalla. Una experiència que, sens dubte, no oblidareu!

Fomenta la col·laboració

El paintball per a empreses no és només un joc; és una activitat que posa a prova la capacitat d'estratègia, comunicació i treball en equip. A través del joc, els membres de l'equip aprendran a confiar mútuament i a prendre decisions junts.

Desconnecta de la rutina

Deixa enrere les reunions i els correus electrònics i submergeix-te en una aventura plena d'adrenalina. El Paintball Team Bulding és l'escapada perfecta per recarregar energies i tornar a l'oficina amb una mentalitat renovada.

Personalitzat per a la teva empresa

Oferim sessions de paintball adaptades a les necessitats del teu equip. Des de partides competitives fins a dinàmiques de resolució de problemes, ens assegurem que la teva experiència sigui única.

Descobreix els nostres camps de paintball per a Team Building

Disposem de camps a Vilada i Berguedà per gaudir d’un Paintball Team Bulding amb tots els teus companys de treball.

Què opinen els nostres jugadors?

Et mostrem comentaris reals de Google.

⭐⭐⭐⭐⭐

“El trato muy bueno,y la zona de combate esta genial. Recomendable”

Juan Pulido

⭐⭐⭐⭐⭐

“MUY DIVERTIDO!
El campo es muy grande y es un juego muy dinámico. Los monitores son muy simpáticos y atentos. Repetiremos seguro!!”

Ester Pujol

⭐⭐⭐⭐⭐

“Increíble!! Recomendable para todos que necesitan sacar energía negativa o se les gusta divertir se al aire libre. Mi primera y seguro no la última vez!”

pavlina kratka

⭐⭐⭐⭐⭐

“Está bastante bien, hay 2 zonas de juego siempre con desnivel. Las marcadoras funcionan bien, y disponen de vestuarios para ducharse una vez terminada la actividad”

Alex Heras

Team Building

Prepara't per a l'Aventura Corporativa!

Paintball Barcelona disposa d’equips d’última generació i camps dissenyats per maximitzar la diversió, el teu equip viurà una experiència inoblidable. A més, comptem amb monitors professionals que guiaran cada sessió, assegurant-se que tots gaudeixin i aprenguin al màxim.

El paintball per a team building és més que un joc; és una oportunitat per estrenyer llaços, millorar la comunicació i, sobretot, passar-ho bé fora de l’oficina.

Recorda que si sou un club esportiu amb un grup de mínim 12 persones gaudireu d’un descompte especial! Vine i descobreix per què som la destinació preferida per a les empreses que busquen una experiència diferent!

FAQs sobre Paintball

Encara et queden dubtes?

Qualsevol pot jugar a guerra de pintura, l’únic requisit és ser major de 12 anys. També és una activitat molt recomanada per a empreses que vulguin fomentar el Team Building ja que és una forma d’incentiu per als empleats. A més, és l’activitat ideal per a comiats de solters/as i per a practicar un esport d’aventura amb grups d’amics en plena naturalesa i prop de Barcelona.

Recomanem respectar una distància mínima de seguretat de 8 metres ja que, per sota d’aquesta xifra, sí que les boles poden arribar a fer mal si arriben a alguna zona del cos sense protecció. Si es respecten les normes no sofrirem cap mal. És per això que els nostres monitors estan molt pendents que es respectin les normes en tot moment, podent fins i tot excloure del joc a tot aquell que no les compleixi.

Sí, oferim diverses opcions de descompte per a diferents ocasions:

Aniversaris: Si és el teu aniversari i invites a un mínim de 15 partides, la teva partida és gratuïta. És la nostra manera de celebrar aquest dia especial amb tu.

Despedides de Solter/a: Si celebres la teva despedida de solter/a amb nosaltres i portes un mínim de 15 persones, la partida serà gratuïta per al futur nuvi o núvia.

Clubs Esportius: Per a clubs esportius que reservin amb un mínim de 12 persones, oferim un descompte especial.

Aprofita aquestes ofertes i viu una experiència de paintball inoblidable amb nosaltres!

Sí, jugar a paintball és segur sempre que es segueixin les normes i directrius establertes. Oferim tot l’equipament de seguretat necessari, incloent màscares, armilles i guants. A més, abans de començar cada partida, realitzem una sessió informativa sobre les normes de seguretat i el correcte ús de l’equipament.

L’edat mínima per jugar a paintball al nostre camp és de 12 anys, i no hi ha una edat màxima establerta. No obstant això, recomanem que les persones amb condicions de salut que podrien posar-les en risc consultin amb el seu metge abans de participar.

Activitats de paintball per a qualsevol ocasió

A Paintball Barcelona, no només oferim una experiència de paintball per a empreses inoblidable, sinó que també som l’escenari perfecte per a tot tipus d’esdeveniments especials.