Skip to content

Paintball per a nens

Diverteix-te amb els teus amics!

Paintball per a nens: diversió asegurada per als petits

Si és l'aniversari d'un membre d'un grup de mínim 15 persones, regalem la partida a qui fa anys.

Estàs buscant una activitat emocionant, segura i plena d’adrenalina per als teus fills de 12 anys o més? El paintball per a nens és la resposta!

A Paintball Barcelona, ens esmerem en oferir experiències inoblidables per als més joves, garantint la seva seguretat i diversió en tot moment.

Paintball per a nens

Per què Paintball per a Nens?

Diversió a l'aire lliure

Imagina córrer, amagar-te i traçar estratègies amb els teus amics en un camp de batalla a l'aire lliure, ple d'obstacles i desafiaments. És una aventura que no oblidaran!

Seguretat primer

El nostre equip està dissenyat específicament per a nens, amb marcadores de baixa potència i boles de pintura biodegradables. A més, comptem amb monitors professionals que supervisen cada partida per garantir un joc net i segur.

Fomenta el treball en equip

El paintball per a nens no és només diversió; també ensenya als nens la importància del treball en equip, la comunicació i l'estratègia. És una excel·lent manera de reforçar amistats i crear-ne de noves!

Celebra ocasions especials

Estàs buscant una forma original de celebrar un aniversari o un esdeveniment especial? Les nostres partides de paintball per a nens són l'opció perfecta. Oferim paquets especials amb tot inclòs perquè només et preocupis de gaudir.

Descobreix els nostres camps de paintball per a nens

Disposem de camps a Berguedà i Aguilar per cel·lebrar el teu aniversari o qualsevol altre esdeveniment amb tots els teus amics jugant a una partida de paintball per a nens.

Què opinen els nostres jugadors?

Et mostrem comentaris reals de Google.

⭐⭐⭐⭐⭐

“El trato muy bueno,y la zona de combate esta genial. Recomendable”

Juan Pulido

⭐⭐⭐⭐⭐

“MUY DIVERTIDO!
El campo es muy grande y es un juego muy dinámico. Los monitores son muy simpáticos y atentos. Repetiremos seguro!!”

Ester Pujol

⭐⭐⭐⭐⭐

“Increíble!! Recomendable para todos que necesitan sacar energía negativa o se les gusta divertir se al aire libre. Mi primera y seguro no la última vez!”

pavlina kratka

⭐⭐⭐⭐⭐

“Está bastante bien, hay 2 zonas de juego siempre con desnivel. Las marcadoras funcionan bien, y disponen de vestuarios para ducharse una vez terminada la actividad”

Alex Heras

Paintball per a nens

Prepareu-vos per a l'Aventura!

No importa si és la primera vegada que jugues o si ja ets un expert en paintball per a nens; a Paintball Barcelona, ens assegurem que cada experiència sigui única. Amb equips d’última generació i camps dissenyats per maximitzar la diversió, els teus fills i els seus amics viuran moments inoblidables.

El paintball per a nens és més que un joc; és una experiència que fomenta l’amistat, el treball en equip i, sobretot, garanteix hores de diversió. A més, si estás pensant en cel·lebrar el teu aniversari recorda que amb un grup de mínim 15 persones la teva partida et surt gratis! Vine i descobreix per què som la destinació preferida per a les aventures de paintball infantil!

FAQs sobre Paintball

Encara et queden dubtes?

Qualsevol pot jugar a guerra de pintura, l’únic requisit és ser major de 12 anys. També és una activitat molt recomanada per a empreses que vulguin fomentar el Team Building ja que és una forma d’incentiu per als empleats. A més, és l’activitat ideal per a comiats de solters/as i per a practicar un esport d’aventura amb grups d’amics en plena naturalesa i prop de Barcelona.

Recomanem respectar una distància mínima de seguretat de 8 metres ja que, per sota d’aquesta xifra, sí que les boles poden arribar a fer mal si arriben a alguna zona del cos sense protecció. Si es respecten les normes no sofrirem cap mal. És per això que els nostres monitors estan molt pendents que es respectin les normes en tot moment, podent fins i tot excloure del joc a tot aquell que no les compleixi.

Sí, oferim diverses opcions de descompte per a diferents ocasions:

Aniversaris: Si és el teu aniversari i invites a un mínim de 15 partides, la teva partida és gratuïta. És la nostra manera de celebrar aquest dia especial amb tu.

Despedides de Solter/a: Si celebres la teva despedida de solter/a amb nosaltres i portes un mínim de 15 persones, la partida serà gratuïta per al futur nuvi o núvia.

Clubs Esportius: Per a clubs esportius que reservin amb un mínim de 12 persones, oferim un descompte especial.

Aprofita aquestes ofertes i viu una experiència de paintball inoblidable amb nosaltres!

Sí, jugar a paintball és segur sempre que es segueixin les normes i directrius establertes. Oferim tot l’equipament de seguretat necessari, incloent màscares, armilles i guants. A més, abans de començar cada partida, realitzem una sessió informativa sobre les normes de seguretat i el correcte ús de l’equipament.

L’edat mínima per jugar a paintball al nostre camp és de 12 anys, i no hi ha una edat màxima establerta. No obstant això, recomanem que les persones amb condicions de salut que podrien posar-les en risc consultin amb el seu metge abans de participar.

Activitats de paintball per a qualsevol ocasió

A Paintball Barcelona, no només oferim una experiència de paintball per a nens inoblidable, sinó que també som l’escenari perfecte per a tot tipus d’esdeveniments especials.

Full d'autorització de menors

Per a la participació de menors amb edats compreses entre 12 i 17 anys en les partides de Paintball és imprescindible comptar amb l’autorització escrita i signada del pare, mare o tutor legal. En el cas de menors de 12 i 13 anys a més hauran de jugar acompanyats del pare, mare o tutor legal. És necessari que el menor lliuri degudament omplert i signat l’imprès d’autorització abans de començar la partida.