Skip to content

Camp de Paintball Aguilar

Gaudeix del Paintball a la natura a Aguilar

Camps de Paintball a Aguilar, bages

Piscina gratuïta

El nostre camp a Aguilar compta amb una piscina de la que podràs fer ús al finalitzar la teva partida de Paintball per acabar el día de la manera més refrescant posible!

Oberts 365 dies l'any

Estem oberts 365 dies l'any, permetent-te jugar quan més et convingui. Sempre estem preparats per oferir-te una experiència de paintball inoblidable

A 45 min. de BCN

Pots arribar a qualsevol dels nostres camps a Berguedà o a Aguilar en menys de 45 minuts desde Barcelona, oferint les millor ubicacions naturals

Paintball Aguilar
Paintball Aguilar

CAMP DE PAINTBALL AGUILAR

El 30/03/2008 es va inaugurar l’innovador camp de Paintball Aguilar, a la població d’Aguilar de Segarra. Aquesta fita va ser possible gràcies al suport de l’Ajuntament, que va concedir la concessió per introduir el paintball en aquest encantador poble, promovent així el seu atractiu entorn com un dels principals camps de Paintball prop de Barcelona.

El lloc compta amb instal·lacions modernes, incloent una zona esportiva amb pistes per a futbol sala i bàsquet. A més, ofereix piscines municipals amb bar i amplis vestuaris amb aigua calenta. Com a benefici addicional, durant l’estiu, els grups que participen en les nostres activitats tenen accés gratuït a la piscina.

Equipament del camp de Paintball d'Aguilar

Paintball Aguilar

Escenari

El camp de Paintball Aguilar del petit poble d’Aguilar de la Segarra, a prop de Barcelona, està estratègicament ubicat en un bosc amb forma de “L”. Aquest camp es caracteritza per tenir dos tipus de terrenys: un de pla i un altre en descens, on destaquen dues fortaleses ideals per a diversos dels emocionants jocs que oferim. El disseny del camp està pensat per a l’estratègia, amb nombrosos amagatalls i camins protegits per palets i punts estratègics. A més, compta amb una zona neutral on els jugadors eliminats poden reunir-se i discutir la partida abans de començar la següent.

Paintball Aguilar

Equipament

Utilitzem marcadors semiautomàtics d’última generació, amb un disseny i funcionament impecable, i màscares de doble vidre per evitar que s’empañin, oferint així una experiència de joc més realista.

Què opinen els nostres jugadors?

Et mostrem comentaris reals de Google.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Me gusta mucho me siento como en casa”

Mercedes Mateo

⭐⭐⭐⭐⭐

“Genial! Muy divertido. Recomendable!”

Llorens Juanola

⭐⭐⭐⭐⭐

“¡Muy bien! un trato excepcional, campo de bosque muy entretenido.”

ester pujol

⭐⭐⭐⭐

“Está bastante bien, hay 2 zonas de juego siempre con desnivel. Las marcadoras funcionan bien, y disponen de vestuarios para ducharse una vez terminada la actividad”

Alex Heras

Contacta amb el camp de Paintball d'Aguilar

Activitats de paintball per a qualsevol ocasió

A Paintball Barcelona, no només oferim una experiència de paintball inoblidable, sinó que també som l’escenari perfecte per a tot tipus d’esdeveniments especials.

Amb un grup de mínim 15 persones, el nuvi/a té la partida gratis.

Amb un equip de mínim 12 persones, fem preu especial.

Si és l’aniversari d’un membre d’un grup de mínim 15 persones, regalem la partida a qui fa anys.